Mini-kermis attracties
feest voor iedereen! 

 

Over ons.

Mini-kermis.net  is gestart in 2018 door Sander de Groot en is gevestigd te Grootebroek. 

Sander heeft jaren gewerkt bij een groot circus als licht- en geluidtechnicus en heeft daarna onder andere op een kinderspeelpark het technisch onderhoud van de attracties verzorgd. Hij heeft veel evenementen gezien, eraan meegewerkt en een aantal zelf georganiseerd. Een grote droom was een eigen onderneming te beginnen met eigen materialen, met als doel voor alle kinderen een kermis beleving waar te maken. Een feest voor iedereen!

Waarom is ons motto 'feest voor iedereen''

Wij hebben een breed aanbod aan spellen en attracties zo kunnen wij een complete mini-kermis leveren.

Omdat wij ook een prikkelarme / snoezel kermis aanbieden, waarbij rekening gehouden wordt met de fysieke en cognitieve capaciteiten van de deelnemers, jong en oud. Wij willen namelijk dat iedereen kan genieten van een leuke dag! 

Zowel particulieren als besturen kunnen ons inhuren. Je kunt hierbij denken aan verjaardagsfeesten, kinderdagverblijven/ peuterspeelzalen, scholen, dagbesteding, zorginstelling, braderieën, openingen, buurtvereniging, wijkfeesten, straatfeesten, nationale straatspeeldag, winkelcentra's, campings, bungalowparken, sportvereniging, speeltuinverenigingen, oranje verenigingen, bruiloften, etc. 

Samen met de klant kijken wij naar de behoefte en maken we een offerte op maat. Je kunt bij ons uiteraard ook 1 attractie of spel huren.

Ons assortiment wordt geregeld uitgebreid, zo hebben wij een grote draaimolen en een groeiend assortiment met 'kleine' spellen.  


 

 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail