Mini-kermis attracties
feest voor iedereen! 

Bedrijfsgegevens.

  • Kvk-nummer: 70396280
  • Btw-nummer: NL176633121B01
  • Vestigingsplaats: Grootebroek

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden, we ontkomen er niet aan. Ze zijn kort en beknopt. 

Wij gaan uit van een gezellige dag, waarbij wij anderen kunnen laten genieten van onze spellen en attracties. Jullie blij, wij blij! 

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

- offertes zijn vrijblijvend en geldig tot 14 dagen na de verzenddatum.

- getekende offertes zijn een kosteloze en vrijblijvende reservering, welk 14 dagen na ondertekening een definitieve huurafspraak worden.

- indien er na de genoemde 14 dagen toch afgezien wordt van huur, is de verhuurder het volgende percentage van de afgesproken prijs verschuldigd; 

  • tot 7 dagen voor de afgesproken dag van levering 50% 
  • tussen dag 7 en 24 u voor de afgesproken dag van levering 75% 
  • en binnen 24u betreft dit 100%.

- mocht u de datum van levering willen aanpassen, binnen een redelijke termijn na aanvraag, dan kan dit uiteraard.

- facturen worden gedateerd op de dag van levering en betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na dagtekening;

  • indien de factuur niet op tijd betaald wordt, zal deze per de 1ste van de opvolgende maand, maandelijks met 1% verhoogd worden. 

- wij leveren onze spellen, attracties en materialen schoon aan en verwachten natuurlijk dat ze ook schoon zijn als wij ze weer ophalen.

- de meeste attracties worden verhuurd met begeleiding en wij vinden het fijn (indien nodig) als er bij het op- en afbouwen een handje geholpen kan worden.

- onze attracties en spellen zijn er om kinderen (en volwassenen) een leuke dag te bezorgen! Wij vinden het ook leuk om iedereen bij het gebruikmaken van de attracties en spellen te begeleiden. Bij oneigenlijk gebruik (vandalisme, opzettelijk beschadigen, niet naleven van de 'spelregels'), behouden wij het recht om per direct te stoppen met het uitvoeren van de overeenkomst zònder dat wij hiervoor restitutie aan huurder verplicht zijn. Uiteraard zullen wij niet zomaar stoppen en altijd zoeken naar een oplossing.


Disclaimer 

Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Bij het aanvragen van een offerte of insturen van een vraag via de mail zijn uw gegevens bij ons bekend. Wij zullen deze gegevens enkel gebruiken om een overeenkomst tot stand te brengen. U zal niet worden opgenomen in een mailing, tenzij u daar zelf om vraagt.


 


 


 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail